DEŠAVANJA:

Vidovdanski turnir- Prugovo 2016.-počela je završna faza takmičenja

Objavljeno 26.06.2016. u 9:16

IMG_20160625_213303

Nekada veliki rivali na zelenom terenu , danas veoma dobri prijatelji.Fotografija sa revijalne utakmice između veterana FK Morave iz Prugova i FK Sloge iz Lučice.

Poštovani posetioci našeg sajta,Vidovdanski turnir u malom fudbalu Prugovo 2016.ulazi u završnu fazu takmičenja.Počeo je sistem eliminacije i svedoci smo velike borbe kvalitetnih ekipa za prolazak u polufinale turnira.

Svi se slažu da je ovogodišnji Vidovdanski turnir  po kvalitetu ekipa koje učestvuju na njemu jedan od jačih turnira u našem kraju.

U toku su četvrtfinanalne utakmice.U ponedeljak je polufinale a u utorak na Vidovdan će se igrati finalne utakmice.Najpre utakmica za 3. i 4 .mesto,a potom i  finalna utakmica turnira u kojoj će se dve najbolje ekipe boriti za zvanje osvajača turnira Prugovo 2016.

Organizacija turnira je odlučila da na Vidovdan u terminu između dve utakmice, pozove nekadašnje fudbalere FK Morave  starije od 70 godina i uruči im plakete za životno delo u fudbalu.Oni su dali veliki doprinos populizaciji sporta i zdravog života u našem Prugovu.Selo mora da pokaže da se takvi ljudi ne smeju zaboraviti.

Naš cilj se polako ispunjava,Bajča je puna sveta,ponovo se igra fudbal i ponovo se navija za fudbalere.