DEŠAVANJA:

Priprema za Vidovdanski turnir 2016. u malom fudbalu u Prugovu

Objavljeno 23.05.2016. u 22:24

brown1-960x380_large

 

Poštovani posetioci našeg sajta,obaveštavamo vas da su počele pripreme za organizaciju Vidovdanskog turnira 2016. u malom fudbalu u Prugovu.

Početak turnira je 10.juna 2016.godine u 20:30 h.

Organizacioni odbor turnira  poziva sve Prugovce u selu i dijaspori da finansijski ili na bilo koji drugi način pomognu da se turnir što bolje i kvalitetnije organizuje.Takođe pozivamo ljude koji su u mogućnosti da poklone fudbalske rekvizite:mreže za golove,lopte za mali fudbal itd.

Ukoliko na bilo koji način želite da pomognete održavanje turnira,možete se obratiti u Prugovu kod:

-Jovičić Vlade

-Zorana Cvejića

-Momirović Marka

-Hrkalović Danijela

-Sinise Radulovica

 

Organizacioni odbor turnira je odlučio da kompletna organizacija turnira mora biti transparentna ,što znači da svako ko bude pomogao organizaciju turnira na bilo koji nači biti upisan u spisak donatora koji će biti objavljen na našem sajtu i koji će biti istaknut na izlogu prodavnice u Prugovu.Takođe odbor je doneo odluku da se na kraju turnira objavi kompletan izveštaj koliki su bili prihodi i rashodi na turniru,sve dokumentovano računima.

Poštovani Prugovci i svi vi kojima je Prugovo u srcu,odlučili smo da posle pauze od jedne godine opet organizujemo turnir u malom fudbalu a jedini naš cilj je da se u Bajči ponovo igra fudbal i navija za fudbalere,kao nekad kad je Bajča bila puna sveta koji je živeo za fudbal i nedeljne utakmice.Pomozite da fudbal,makar na dvadesetak dana u godini ponovo vratimo u Prugovo i Bajču.