DEŠAVANJA:

Prolećno sređivanje Bajče,da nam Prugovo bude lepše

Objavljeno 02.04.2016. u 20:32

IMG-20160330-WA0004

Poštovani posetioci našeg sajta,prošlog vikenda je grupa članova Odbora za uređenje Prugova pokosila travu u dvorištu MZ Prugovo i oko Doma kulture kao i pravac pored Bajče prema starom koritu Resave.

Kao i u predhodnim akcijama novac za benzin i potrošni materijal(struna i ulje) obezbedilo je Udružrnje Prugovaca u Beču.

Koristimo priliku da pohvalimo ljude koji su učestvovali u košenju trave.

 

Što se tiče održavanja ostalog većeg dela Bajće sa fudbalskim terenom moramo da objavimo da tu postoji problem.Čovek koji se obavezao da kosi Bajču sa fudbalskim terenom i uzima travu za ishranu stoke nije ispoštovao dogovor .On nije jesenas pokosio travu i ostavio je Bajču u vrlo lošem i zapuštenom stanju.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da se jave ukoliko žele da kose Bajču i koriste travu za ishranu stoke da kontaktiraju naš sajt.Takođe pozivamo Prugovce da predlože i da daju svoje ideje o tome kako bi mogla da se održava ta veća površina Bajće,isto predloge mogu poslati mejlom u rubrici“ kontakt“.

Odbor za uređenje poseduje samo rućne trimere i nema mahanizaciju sa kojom bi se održavale velike zelene površine.

Poštovani Prugovci svima nama je u interesu da se Bajča kompletno održava,moramo naći osobu koja će   korisiti travu za ishranu stoke ali i osobu koja  koja ima reč i poštuje dogovor.

Još jednom pohvaljujemo ljude koji vole svoje Prugovo i koji žrtvuju svoje slobodno vreme i svojim radom doprinose da Prugovo bude lepše.

IMG-20160330-WA0000

IMG-20160330-WA0002 (1)

IMG-20160330-WA0001