DEŠAVANJA:

Akcija- da se kupe samohodna kosilica i trimer za košenje Bajče

Objavljeno 15.03.2014. u 21:35

преузимање (4)

Poštovani Prugovci,pokrećemo akciju prikupljaja finansiskih sredstava za kupovinu samohodne kosilice i profesionalnog trimera za košenje Bajče.Juče 14.03.2014. je uz saglasnost predsednika MZ Prugovo Dragana Gajića i prisutnih članova podržana inicijativa velike grupe Prugovaca da se formira „Odbor za uređenje Prugova“.

преузимање (7)

Odbor bi bio sačinjen od Prugovaca koji žele da svojim radom i angažovanjem pomognu da se Prugovo očisti i uredi.Broj članova odbora nije ograničen,jednom rečju ko god želi da svojim radom pomogne da se uredi Prugovo je dobrodošao.

Ovom prilikom pozivamo sve Prugovce u dijaspori i  da pomognu da se sakupe sredstva preko Udruženja Prugovaca u Beču i da se kupe samohodna kosilica i profesionalni trimer radi kvalitetnog košenja Bajče.

Odbor za uređenje Prugova je predložio da kupljene mašine budu smeštene kod Saše Despotovića iz Prugova i da on bude jedan od glavnih rukovalaca mašinama.Saši bi se plaćalo po obavljenom košenju.Saša već održava prugovačko groblje.

Odbor je obećao da će očistiti Bajču kao i svaku divlju deponju u Prugovu.Postaviće natpise da je zabranjeno bacanje smeća,  posle toga prijaviti Komunalnoj policiji svakog ko to upozorenje prekrši.

Aleksandar Pavlović-Aca Čala je postavio po celom selu posebne kaveze za sakupljanje plastične ambalaže koja se koristi za reciklažu  na taj način ćemo rešiti problem plastičnih flaša.Moramo svi zajedno da učestvujemo u tome da nam Prugovo postane uređenije i lepše selo.

Još jednom da ponovimo OVO NEMA VEZE SA POLITIKOM ideja je potekla od ljudi koji zaista vole svoje Prugovo i neće da dozvole da ono propada.

Pomozite da se kupe samohodna kosilica i trimer pa da se Bajča održava kao park.